Μουσείο Τυπογραφείας

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας μετά το φαράγγι των Τοπολίων

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ενημερώνει ότι, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη κατασκευής του 2ου υποέργου, Παράκαμψη Τοπολίων, του έργου Οδικός άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Κεφάλι – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα, είναι απαραίτητη η Προσωρινή Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην αναφερόμενη στο θέμα επαρχιακή οδό, στο τμήμα της μετά τον οικισμό Κατσοματάδο (μετά το φαράγγι των Τοπολίων), έως τη διασταύρωση της με την επαρχιακή οδό Βλάτος – Ρογδιά – Λίμνη – Καμένο Σελί, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Η Προσωρινή Διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει από τη Παρασκευή 15-6-2018 και σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, θα διαρκέσει πέντε ημέρες (5), έως και Τρίτη 19-06-2018.

Η Προσωρινή Διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο και η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Χρυσοσκαλίτισσα και αντίστροφα μπορεί να γίνεται από την διαδρομή «Καστέλι – Πλάτανος – Σφηνάρι – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα», ή την διαδρομή «Ταυρωνίτης – Κάνδανος – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλοι – Έλος – Κεφάλι – Χρυσοσκαλίτισσα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.