Μουσείο Τυπογραφείας

Πρόσληψη γιατρού για την κατασκήνωση Καλαθά

Ξεκινά την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος της παιδικής εξοχής του “Καλαθά”, η οποία θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου 2014. Τη συγκεκριμένη περίοδο 175 παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες, σε ένα ασφαλές περιβάλλον με έμπειρους εργαζομένους και στελέχη.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, καλεί τα μέλη της ιατρικής κοινότητας των Χανίων να υποβάλουν αίτηση για πρόσληψη γιατρού, “προκειμένου -για μια ακόμη φορά- η παιδική εξοχή Καλαθά να λειτουργήσει υποδειγματικά και με ασφάλεια, όπως άλλωστε λειτουργεί τα τελευταία χρόνια”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο κ. Σκουλάκης.

Επισημαίνεται ότι οι προετοιμασίες για τη λειτουργία της κατασκήνωσης βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, με μοναδική εκκρεμότητα τη μη υποβολή αίτησης για πρόσληψη ιατρού κατά τη διάρκεια του κατασκηνωτικού προγράμματος.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Χανίων (Γραφείο Δημάρχου, Κυδωνίας 29, α΄ όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 2821 3 41601, 2821 3 41602).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.