Μουσείο Τυπογραφείας

Προσλήψεις συμβασιούχων στο δήμο Χανίων

Το Δ.Σ.  Χανίων ψήφισε θετικά για την πρόσληψη 13 συμβασιούχων για τις ανάγκες των τεχνικών του υπηρεσιών κυρίως αλλά και γυμναστές για την υλοποίηση προγραμμάτων άθλησης. Επίσης προβλέπεται η πρόσληψη και κτηνίατρου για το δημοτικό κτηνιατρείο.
Ειδικότερα προβλέπεται η πρόσληψη εργάτη καθαριότητας εσωτερικών χώρων, τεχνίτη πλάκας, μηχανολόγο μηχανικό, τεχνίτη σιδηρουργό και τεχνίτη ξυλουργό, οδηγό χωματουργικού και 6 γυμναστές. Οι εργαζόμενοι θα προσληφθούν με 8 μηνες συμβάσεις.

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ 

Εγκρίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας μεγάλου μήκους ” Ο Χριστός ξανασταυρώνεται” βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στη σημερινή του συνεδρίαση.
Το όλο σχέδιο πραγματοποίησης της ταινίας μεγάλο μέρος της οποίας θα γυριστεί στα Χανιά θα παρουσιαστεί από την Chania Film Festival και την Indigo View στους τοπικούς φορείς τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο χώρο του πολυχώρου “Μ. Θεοδωράκης” στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

ΓΙΑ ΟΔΟ ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΥ

Εν τω μεταξύ, στην αρχή της συνεδρίασης, το Δ.Σ. με ψήφους της δημοτικής πλειοψηφίας δεν έκανε δεκτό το αίτημα να συζητηθεί το αίτημα των κατοίκων της οδού Μαλινδρετου για το πρόβλημα της κατολίσθησης αλλά και κατοίκων της οδου Ελλωτίας για μεμονωμένη πράξη εφαρμογής.

Στην ενημέρωση του ΔΣ ο κ. Βαμβουκας ανέφερε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου εκπονούν μελέτη για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων στην οδό Μαλινδρετου. Τόνισε επίσης ότι σε γενικές γραμμές ο δήμος ανταποκρίθηκε στην κακοκαιρία.

Επίσης το ΔΣ ενέκρινε το ποσό των 3.000 ευρώ για άπορη κάτοικο του δήμου Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.