Μουσείο Τυπογραφείας

Πρόσκληση στους ιδιοκτήτες σκαφών για συμμετοχή στη λαμπαδηδρομία

KODAK Digital Still CameraΠρόσκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σκαφών κάθε τύπου απευθύνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων “Άγιος Ιωάννης” για να συμμετέχουν στην “εν πλώ” λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ενετικό λιμάνι και ώρα 19:30 πλαισιώνοντας τις βάρκες και τα σκάφη των Ναυταθλητικών Σωματείων και του Συλλόγου Ερασιτεχνών αλιέων συνοδεύοντας και την μουσική παρέα “Καθ’ωδών”.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «στην μεγάλη γιορτή του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης υπάρχει διάθεση συμπολιτών μας να επιβιβαστούν σε σκάφη για να συμμετέχουν στην “εν πλώ” λαμπαδηδρομία.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε σχετικό. (υπεύθυνος: Μανώλης Μανατάκης τηλέφωνο 6977903462)»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.