Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ

Προσφορά σχολικών ειδών

IMG_9120Στην προσφορά σχολικών ειδών σε όλους τους μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών της Κισάμου και του Σελίνου προέβησαν η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, με την χορηγία του Ιδρύματος «Ιωάννη Σ.Λάτση» και την σύμπραξη του Αννουσάκειου Ιδρύματος ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Περισσότερα από 2000 παιδιά έλαβαν το δώρο αυτό που συνοδευόταν από κοινή επιστολή των δωρητών και ευχετήρια επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. Στην κοινή επιστολή μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Στόχος της κοινής αυτής συνεργασίας και συνοδοιπορίας είναι η στήριξη Οικογενειών και Μαθητών της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας μέσα από την υλοποίηση της δράσης «Στήριξη το Μαθητή και της Οικογένειας». Μαθητές που, λόγω του δύσβατου της κατοικίας τους, παιδιά ορεινών-δυσπρόσιτων περιοχών, βιώνουν τις συνέπειες της ερημοποίησης της υπαίθρου, με δυσκολία πρόσβασης σε παροχές όπως: η παιδεία, η υγεία, η ψυχαγωγία, (απουσία χώρων αναψυχής, αγωγής, παιδικές χαρές, βιβλιοθήκες, κ.α.), αγαθά αναγκαία και απαραίτητα για την διασφάλιση της σωματικής, νοητικής, συναισθηματικής και κοινωνικής τους ανάπτυξης. Αγαθά που θα πρέπει ισότιμα και ισόποσα να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες ενός ευνοούμενου Κράτους και Πολιτείας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.