Μουσείο Τυπογραφείας

Προσφορά ρούχων και τροφίμων στο Δημοτικό Γηροκομείο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεροκούρου

Παραϊατρικό υλικό, είδη ιματισμού και τρόφιμα για τις ανάγκες των ηλικιωμένων πρόσφεραν με την αφορμή των εορτών των Χριστουγέννων η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεροκούρου Μαρία Κουκλάκη και τα μέλη του  Φιλιώ Μπολάκη,  Ελένη Ανδρονικάκη και  Νίκος Κώτσος που επισκέφθηκαν το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων στα πλαίσια των ποικίλων δράσεων του Συλλόγου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων ο Σύλλογος Ιεροψαλτών προκειμένου να ψάλλει τα κάλαντα και ύμνους των Χριστουγέννων για τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Εν τω μεταξύ, οι μαθητές του νηπιαγωγείου και της Α1 τάξης του 13ου Δημοτικού σχολείου συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς κ. Χρύσα Μαρουσάκη , Ελένη Μπονάκη και Ευγενία Πίτσου πλημμύρισαν με χρώματα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι:
«Θεατρική παράσταση από τα νήπια, τραγούδια και κάλαντα από την Α΄Δημοτικού, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δρώμενα μαζί με τους ηλικιωμένους συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό που ζέστανε τις καρδιές όλων και χάρισε πολλά χαμόγελα» !

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.