Μουσείο Τυπογραφείας

Προσφορά αυτοκινήτων για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

 

Στην προσφορά δυο αυτοκινήτων μάρκας FIAT Punto, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και έως ότου ξεπεραστεί η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησε η αντιπροσωπεία της εταιρείας FIAT, ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.

Κατά την παραλαβή των δυο αυτοκινήτων σήμερα, 21/04/2020, ήταν παρόντες η κα. Ζερβουδάκη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αλόγλου Τάσος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Φραγκιαδάκης Γιώργος.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Ε. Ζερβουδάκη σημειώνει πως: «Η ανταπόκριση των τοπικών επιχειρήσεων για την στήριξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», είναι μεγάλη και ουσιαστική. Αυτή την περίοδο είναι γεγονός πως έχουν αυξηθεί οι ανάγκες για παροχή βοήθειας στο σπίτι και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εν όψει της πανδημίας, καλείται να καλύψει ανάγκες και πέρα των εγγεγραμμένων μελών του. Με 3 συνολικά νέα αυτοκίνητα στο στόλο του Δήμου, είμαστε πιο κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.