Μουσείο Τυπογραφείας

Προς τη Νέα Δημοκρατία

Κύριε διευθυντά,
Ηταν ένα βράδυ βροχερό, βράδυ του Γενάρη, 30/1/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:30 μ.μ., ο κόσμος, που συνεχώς έφθανε στην κοσμική αίθουσα “Portokali” στον Πλατανιά, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Εφθασαν για να υποδεχθούν τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Μαρκόγιαννη, όπως τον συνηθίζουν. Οχι εκατοντάδες αλλά χιλιάδες οπαδοί σας και οπαδοί του. Ασφυκτική η ατμόσφαιρα για να χειροκροτήσει από κοντά έναν Κρητικό πολιτικό, τίμιο, ντόμπρο, με αξιοπρέπεια και καλοσύνη για τον συνάνθρωπό του.
Ενα Χρήστο Μαρκογιαννάκη που πάντοτε εργάσθηκε για να προσφέρει την δύναμή του στη Ν.Δ. Και τώρα, είναι στο περιθώριο… Μήπως έγινε κάποιο λάθος; Ισως ναι! Και ίσως όχι. Τώρα έγινε ό,τι έγινε. Οταν το προσπεράσουμε, διορθώνεται και γίνεται επιτυχία. Σας παρακαλούμε εμείς εδώ στα Χανιά, τον θέλουμε κοντά μας, να τρέξομε μαζί όπως πριν αλλά θέλουμε την βοήθειά σας. Από εσάς εξαρτάται.
Ευχαριστώ με αγάπη. Νεοδημοκράτισσα ήμουνα, είμαι και θα είμαι.
Elena Garden
Ακρωτήρι

1 σχολιο

  • [Γιώργος Κιαγιάς] ~ 5 Φεβρουαρίου 2019 ~ 13:21 ~ Απάντηση

    Αυτή η προσπάθεια υπέρ του κ. Μαρκογιαννάκη είναι πλέον υστερική και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα: Πιστεύει αλήθεια κανείς πως ο κ. Μητσοτάκης μπορεί μετά από τόση φασαρία να πάρει πίσω την απόφαση του; Θα γινόταν ρεζίλι. Άλλωστε δεν έχει και λόγο να την πάρει πίσω, ο κ. Μητσοτάκης ψηφίστηκε ως πρόεδρος της ΝΔ για να αντιπροσωπεύει την ΝΔ του μέλλοντος και όχι του παρελθόντος, και ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι το παρελθόν της ΝΔ και του αποτυχημένου μοντέλου διακυβέρνησης της Ελλάδας, ενός μοντέλου που βασιζόταν στην πελατειακή πολιτική. Δεν θέλουμε πια τέτοια κυβέρνηση, δεν θέλουμε τέτοια Ελλάδα, δεν θέλουμε τέτοιους πολιτικούς! Επίσης, είναι να απορεί κανείς πως μπορεί ένας άνθρωπος να θεωρεί τόσο σημαντικό τον εαυτό του, που να τον προβάλλει και να τον διαφημίζει συνέχεια. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, για καλό δικό του, πρέπει να καταλάβει πως το κάθε πράγμα έχει αρχή και τέλος, για όλους μας είναι σκληρό το τέλος μιας σταδιοδρομίας, αλλά το δεχόμαστε με σοφία και αξιοπρέπεια και δεν απαιτούμε με φωνές αυτό που ανήκει πλέον στην επόμενη γενιά. Λέτε πως είστε ΝΔ και πως θα είστε ΝΔ, αυτό ακριβώς δείχνει την πολιτική ως ένα είδος αθλητισμού με ομάδες και οπαδούς, δεν ενδιαφέρει όμως κανέναν η ομάδα σας, μας ενδιαφέρει η σωστή πολιτική για την χώρα μας, μπορεί αυτήν την στιγμή να την αντιπροσωπεύει η ΝΔ, ίσως αύριο ένα άλλο κόμμα, οι ξύλινες αντιλήψεις, ούτε στην πολιτική, ούτε στην ζωή γενικά, είναι κατάλληλες για να καταλάβει και να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος έναν σύνθετο κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.