Μουσείο Τυπογραφείας

Προοπτικές συνεργασίας συζήτησαν Λαφαζάνης – Πειρατές

lafazanis - peiratesΤις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της Λαϊκής Συμμαχίας και του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος, συζήτησαν Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Θανάσης Γούναρης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που είχε λάβει ο κ. Λαφαζάνης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εξετάζουμε και οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο συνεργασίας και πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες θα μπορέσουμε να έχουμε μια κατάληξη, είπε ο κ. Λαφαζάνης, κάνοντας λόγο για περιθώρια συγκλίσεων όχι ευκαιριακών, αλλά με έναν ευρύτερο, μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, ιδιαίτερα στα θέματα της δημοκρατίας που είναι καίρια.
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, έχουμε ένα τεράστιο δημοκρατικό πρόβλημα. «Εγώ μιλάω καθαρά για μνημονιακή δικτατορία στον τόπο» τόνισε.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας ενώνουν, ανέφερε από την πλευρά του και ο κ. Γούναρης.
Σημείωσε πάντως ότι «τον τελικό λόγο τον έχει το σώμα των μελών που είναι και το αρμόδιο όργανο να αποφασίσει και την οποιαδήποτε συνεργασία».
«Θα βρισκόμαστε σε επαφή, θα περιμένουμε την πρόταση που θα υπάρξει από τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, θα την επεξεργαστούν τα μέλη μας και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, τις οποίες θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.