Μουσείο Τυπογραφείας

Προετοιμασίες για το Φόρουμ των Πολιτιστικών Διαδρομών

Τη στήριξη του Yπουργείου Τουρισμού εξέφρασε η Ελ. Κουντουρά στον Β. Σταθάκη

30Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 10ο ετήσιο Παγκόσμιο Συμβουλευτικού Φόρουμ των “Πολιτιστικών Διαδρομών” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα διεξαχθεί στα Χανιά το 2020 με τη στήριξη και του Υπουργείου Τουρισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον πρόεδρο και ιδρυτή του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης EHICA Βασίλη Σταθάκη και συζήτησαν για τον προγραμματισμό και την υποστήριξη στην προώθηση και προβολή του συγκεκριμένου Φόρουμ.
Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης για την ανάληψη από τα Χανιά του διεθνούς φόρουμ 2020, σε συνέντευξη Tύπου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στις 18 Ιουνίου 2018 στην πόλη των Χανίων, όπου είχε προσκληθεί και χαιρέτισε η Υπουργός.
Ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε την Υπουργό για την προετοιμασία και τις σχεδιαζόμενες προωθητικές δράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ζήτησε την υποστήριξή της. Η κα Κουντουρά τόνισε ότι το Υπουργείο και ο ΕΟΤ θα στηρίξουν την προώθηση και προβολή αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, όπως κάθε πρωτοβουλία και δράση που προάγει τον τουρισμό και συμβάλλει στην ισχυροποίηση της διεθνούς εικόνας και φήμης της Ελλάδας».

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.