Μουσείο Τυπογραφείας

Προετοιμασίες για την τουριστική περίοδο

Ξεκίνησαν στα Χανιά οι προετοιμασίες εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.
Στο πλαίσιο αυτό χθες τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μανώλη Γιαννούλη και τον έφορο Δημήτρη Κατάκη.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Χανίων.
Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων διατύπωσαν τις προτάσεις τους ενώ από την πλευρά του ο κ. Βάμβουκας τους ενημέρωσε για την υλοποίηση του σχεδιασμού του Δήμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε «στο άνοιγμα της πόλης δυτικά με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Νέας Χώρας και την συνέχεια που θα δοθεί με τον πεζόδρομο – ποδηλατόδρομο που θα φθάνει στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, στην ανάπλαση πεζοδρομίων στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία της Σούδας, την αναβάθμιση πλατειών σε δημοτικές ενότητες του δήμου» κ.α..
Επίσης έγινε αναφορά σε προσπάθειες για «προώθηση του τουρισμού στην ενδοχώρα, με έμφαση στην ανάδειξη των μονοπατιών στα οποία -σύμφωνα με τον δήμαρχο- ο Δήμος έχει υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη μελέτη στις ορεινές περιοχές Κεραμειών και Θερίσου», κ.α.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.