Μουσείο Τυπογραφείας

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων

09Την προεκλογική τους εκστρατεία σε περιοχές του νομού Χανίων συνεχίζουν οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων.
H βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, θα συναντηθεί σήμερα στις 11 π.μ. με το Δ.Σ. της Eνωσης Ξενοδόχων Χανίων στον Σταλό της Νέας Κυδωνίας. Το απόγευμα και ώρα 19:30 θα επισκεφθεί τον Αλικιανό και θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής στο καφενείο Κυκλάμινο. Στις 20:15 θα είναι στο Βατόλακκο στο καφενείο Ντουντουλάκη. Στη συνέχεια στις 21:00 θα είναι στο Σκινέ στο καφενείο Μπατσαρισάκη και στις 21:30 στο Φουρνέ στο καφενείο Σφακιανάκη.
Τη λαϊκή αγορά των Παχιανών στα Χανιά επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Φραγκάκης (φωτ.). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές καθώς και με πολλούς κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης, ασήμερα το πρωί θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒΑ. Το απόγευμα στις 20.00 θα βρίσκεται στο Κολυμπάρι, στο καφενείο Ροζμαρί ( Ροζμαράκη Γιάννη). Την Παρασκευή στις 20.00 το βράδυ θα βρίσκεται στην Παλιόχωρα και θα μιλήσει σε αίθουσα του ξενοδοχείου Libyan Princess.
Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Έλβη Στασσίνου, σήμερα θα επισκεφθεί την Ένωση Αστυνομικών και την Ένωση Ξενοδόχων ενώ θα μιλήσει το βράδυ στη συνεστίαση του Ροταριανού.
Την Τετάρτη πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Μεγάλα Χωράφια ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης και η Βουλευτής Χανίων κ. Β. Βαγιωνάκη, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους κατοίκους για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν εκτενώς στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη τετραετία.Χθες, οι δυο τους επισκέφτηκαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στη συνέχεια τη ΔΕΥΑΧ όπου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και τα λοιπά στελέχη της επιχείρησης.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκης πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητήριο Ελλάδας όπου, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στη διαδικασία των δασικών χαρτών, στη δεύτερη φάση του «Εξοικονομώ κατ΄ οικον», στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημοσίων κτιρίων και στη θεσμοθέτηση των τοπικών χωρικών σχεδίων.
Περιοδεία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Μαρινάκης Αλέκος, Ντουνιαδάκης Γιάννης και Γαυγιωτάκη Μαρία σε χωριά του Δήμου Αποκορώνου. Οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν τους Αρμένους, το Νιο Χωριό και το Στύλο συζητώντας με τους κατοίκους για τα προβλήματα αιχμής της καθημερινότητάς τους, αλλά και για τα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, και την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Σήμερα υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ θα επισκεφθούν τη ΜΟΒΙΑΚ, τη λαϊκή αγορά της Νέας Χώρας, τις Τεχνικής Υπηρεσίες του Δήμου, την Αγία Μαρίνα, τον Σταλό, τον Γαλατά,τις Βουκολίες, το Πολεμάρχι, τα Νεριανά, την Γεωργιούπολη και τον Καβρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.