Μουσείο Τυπογραφείας

Προχωρά η μεταστέγαση για τις μονάδες στο στρατόπεδο “Μαρκοπούλου”

2

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη μετεγκατάσταση των μονάδων που έχουν ως έδρα το στρατόπεδο “Μαρκοπούλου” στο στρατόπεδο “Ραυτοπούλου” στην Αγιά.
Σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο εργολάβος έχει προχωρήσει τις εκσκαφές και βασικές χωματουργικές εργασίες για τους χώρους όπου θα κτιστούν αποθήκες και άλλες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν τις μονάδες του στρατοπέδου “Μαρκοπούλου” που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Χανίων .
Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις μέχρι τον Μάιο θα έχουν γίνει οι νέες εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να δεχθεί τις μονάδες.
Παράλληλα το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι εργασίες για να κατασκευαστεί νέα είσοδος για το στρατόπεδο καθώς θεωρείται ότι η υφιστάμενη είναι επικίνδυνη για την κυκλοφορία των οχημάτων που μπαίνουν και βγαίνουν.
Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την μετεγκατάσταση του στρατοπέδου “Μαρκοπούλου” είχε ολοκληρωθεί την περασμένη Άνοιξη, ενώ παράλληλα προχώρησε και ο διαγωνισμός για τις εργασίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.