Μουσείο Τυπογραφείας

Προχειρότητες – ερωτήματα

22

Την εικόνα που συνάντησε οδηγώντας χθες το πρωί προς Ακρωτήρι, περιγράφει ο αναγνώστης μας Μάνος:
«Σήμερα το πρωί κατά της εννέα και, ανεβαίνοντας στο Ακρωτήρι σε πρώτη φάση βλέπω κάποιον με συμβατικά ρούχα να μου κάνει νόημα να κόψω ταχύτητα. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες του ελαττώνοντας την ταχύτητά μου και σε δεύτερη φάση βλέπω κάποιους, ξανά με συμβατικά ρούχα να κάνουν έργα οδοποιίας».
Ο ίδιος διερωτάται: «Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που τους έστειλε εκεί χωρίς την κατάλληλη ενδυμασία (π.χ. γιλέκα ασφαλείας), χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό τροχονομίας (π.χ. κώνους, πινακίδες σήμανσης έργων) αλλά και με τον πλέον υποτυπώδη μηχανολογικό εξοπλισμό τι ευθύνες έχει; Τεράστιες. Ανευθυνότητα από αυτούς που θα έπρεπε να είναι φωτεινά παραδείγματα στα θέματα ασφαλείας του προσωπικού τους, κάνοντας υποδείξεις σε όλους εμάς. Και για να μην μείνω μόνο εκεί, αυτή η άσφαλτος που τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο, με το φτυάρι και “ζουλιχτή”, τι ορίζοντα αντοχής μπορεί να έχει;».

3 σχολια

 • [ΜΙΧΑΛΗΣ] ~ 12 Ιουλίου 2018 ~ 21:28 ~ Απάντηση

  φιλε απ τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα

  • [MANOS] ~ 13 Ιουλίου 2018 ~ 09:11 ~ Απάντηση

   Η Παναγιώταινα που λες είναι κουτσή, κουλή, τυφλή, κουφή και μουγκή – ξέχασα κάτι – και χρήζει επείγουσας περίθαλψης.

   • [MANOS] ~ 13 Ιουλίου 2018 ~ 09:16 ~ Απάντηση

    Και συνεχίζω λέγοντας, ότι αν μας ικανοποιούν αυτές οι προχειρότητες τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας και της μοίρας μας και δεν μας φταίει κανείς άλλος παρά εμείς που τα ανεχόμαστε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.