Μουσείο Τυπογραφείας

Πριν το Αβατο, η Παλαιόχωρα

plataniasΠριν από το επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Γ’ Εθνικής ομάδα του Αβάτου Ξάνθης, ο Πλατανιάς θα έχει την ευκαιρία να παίξει σήμερα (18.00) απέναντι σε μια άλλη ομάδα Γ’ Εθνικής, την Παλαιόχωρα. Το φιλικό είναι το πρώτο που γίνεται στο Μάλεμε μετά την επιστροφή της ομάδας του Πλατανιά από τη Νάουσα, με τον Πάουλο Κάμπος να περιμένει από τους παίκτες του να φανερώσουν πλέον στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έχουν δουλέψει στην προετοιμασία.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δίνει, ακόμη, την ευκαιρία στον φίλαθλο κόσμο να το παρακολουθήσει, διαμορφώνοντας έτσι μια πιο ασφαλή εικόνα για τις δυνατότητες του φετινού Πλατανιά, αφού το προηγούμενο που είχε γίνει απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τότε ο Πλατανιάς μετρούσε κάποιες ελάχιστες ημέρες προετοιμασίας.
Από την άλλη, για την Παλαιόχωρα, το συγκεκριμένο φιλικό είναι σίγουρα πολύ δυνατό και δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να επιβεβαιώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μάλιστα, αναμένεται να λάβει μέρος και ο Πάγκαλος, παίζοντας για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.