Μουσείο Τυπογραφείας

Πρεμιέρα για την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

Στα πλαίσια της καμπάνιας «Go Electric», η Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη νέα Mustang Mach-E, ένα αυτοκίνητο που σηματοδοτεί τη στροφή της αμερικάνικης εταιρείας σε μία νέα εποχή.

Η Ford έρχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της στην κατηγορία των οχημάτων με περιορισμένες ή/και μηδενικές εκπομπές ρύπων, ούτως ώστε και αυτή να «περάσει» ομαλά στη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης αποφεύγοντας συγχρόνως τα υψηλά πρόστιμα που κυριολεκτικά αποτελούν «θηλιά στο λαιμό» όλων των κατασκευαστών, (μικρών και μεγάλων) που δραστηριοποιούνται στη γηραιά ήπειρο. Και όχι μόνο. Άρμα της όλης προσπάθειας είναι μία πολυσυλλεκτική γκάμα ήπιων υβριδικών, υβριδικών, plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτροκίνητων εκδόσεων, η οποία έχει ως αφετηρία σε εμπορικό επίπεδο το νέο Puma και σημείο αναφοράς την ηλεκτρική Mustang Mach-E, η οποία πραγματοποιεί σήμερα στο Λονδίνο την πανευρωπαϊκή της πρεμιέρα στα πλαίσια μιας ανοιχτής εκδήλωσης με τίτλο «Go Electric». Διαβάστε περισσότερα στο 4 τροχοί

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.