Μουσείο Τυπογραφείας

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΩΣ ΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ

Η πράξη αγάπης της Ζιζέλ σε μία καρκινοπαθή

Μια αναπάντεχη επίσκεψη είχε ένα 15χρονο κορίτσι με το όνομα Καρίνα Μορέιρα, που πάσχει από καρκίνο. Ξαφνικά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στη Βοστόνη και αντίκρυσε τη Ζιζέλ, το παγκοσμίου φήμης μοντέλο.

Η Καρίνα περνάει τον δικό της Γολγοθά και υποβάλλεται καθημερινά σε χημειοθεραπείες, καθ’ότι πάσχει από καρκίνο στους πνεύμονες και τις αρθρώσεις. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Μάλιστα, καθημερινά επισκέπτεται ένα blog, όπου αρθρογραφεί η Ζιζέλ προκειμένου να πάρει συμβουλές ομορφιάς και είχε όνειρο ζωής να τη γνωρίσει από κοντά. Κι όμως, αυτό πραγματοποιήθηκε!

«Ετοιμαζόμουν για να πάω στο νοσοκομείο όταν χτύπησε την πόρτα του δωματίου μου και μου είπε γεια και με αγκάλιασε», δήλωσε χαρακτηριστικά το κορίτσι, που μετακόμισε στην Αμερική από την πατρίδα της την Βραζιλία όταν ήταν μόλις τριών χρονών. «Είχα σοκαριστεί. Δεν πήδηξα από την χαρά μου ούτε ούρλιαξα. Το μόνο που είπα ήταν “Ω Θεέ μου” και την αγκάλιασα».

Το διάσημο μοντέλο και το κορίτσι πέρασαν ένα αξέχαστο απόγευμα, μίλησαν για μυστικά ομορφιά και φωτογραφήθηκαν για το Instagram.

Η Ζιζέλ έγραψε στα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την επίσκεψή της: «Ήταν χαρά μου να σε ξαναδώ Karina. Είσαι πολεμίστρια και έμπνευση για την αισιοδοξία και το κουράγιο. Θα προσεύχομαι για σένα. Θα σου στέλνω για πάντα αγάπη και φως».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.