Μουσείο Τυπογραφείας

Πώς βρέθηκαν εκεί;

2Μια φωτογραφία που δείχνει παράνομες συνδέσεις βόθρων στον παραλιακό αγωγό της Νέας Χώρας, έστειλε χθες αναγνώστης μας, τονίζοντας ότι είναι τραβηγμένη τον περασμένο Δεκέμβριο, στις πρώτες μέρες των εργασιών της πολύπαθης ανάπλασης.
Η συγκεκριμένη καταγγελία -χωρίς φωτογραφίες- είχε ξαναγίνει στα “Χ.ν.”, με τις αρμόδιες υπηρεσίες τότε να δηλώνουν άγνοια.
Στην εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την παράταση του έργου στην περιοχή, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεση των εργασιών προέκυψαν πολλές καθυστερήσεις λόγω «απρόβλεπτων γεγονότων όπως εντοπισμός βόθρων και ανάγκης επίχωσης αυτών, δίκτυα αποχέτευσης – ομβρίων καθώς και πληθώρα δικτύων κοινής ωφελείας τα οποία έπρεπε να μετακινηθούν από τους φορείς που τα διαχειρίζονται».
Αν λοιπόν υπήρχαν παράνομες συνδέσεις στο δίκτυο, δεν πρέπει να εξεταστεί πότε και πώς έγιναν χωρίς να πάρει “χαμπάρι” κανείς;
Γιατί πρόκειται για συνδέσεις που προϋποθέτουν σκάψιμο και δεν έγιναν στα “κρυφά”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.