Μουσείο Τυπογραφείας

Porsche 911 Turbo 2016: Πρόβα τζενεράλε (vid)

Η γερμανική φίρμα δοκιμάζει εδώ και αρκετό καιρό την ανανεωμένη εκδοχή της 911, με το εμβληματικό sportscar να δίνει ένα ακόμα δείγμα γραφής του στην έκδοση Τurbo.

Καθώς πλέον, η αναμονή αναμένεται να πάρει τέλος στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο όπου και θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη 911, οι επιφάνειες της Turbo καλύπτονται από ελάχιστο καμουφλάζ αποκαλύπτοντας τις στοχευμένες διαφοροποιήσεις, ορατές μόνο στο εκπαιδευμένο μάτι όπως συνηθίζει η Porsche που δεν «συμπαθεί» τις φλύαρες αισθητικές αλλαγές.

Αντιθέτως, επίσης σύμφωνα με τις συνήθειες της Porsche, σημαντικές θα είναι οι αλλαγές και οι βελτιώσεις κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αρχετυπικού μοντέλου.

Σε αυτές αναμένεται να συμπεριληφθεί και η «απαραίτητη» αναβάθμιση του κινητήρα η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος τόσο της «απλής» Turbo των 520 ίππων όσο και της S η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τους 560 ίππους της σημερινής εκδοχής της.

Την εικόνα θα πλαισιώσουν βελτιώσεις και αναβαθμίσεις σε όλο το φάσμα των προδιαγραφών του γερμανικού μοντέλου με οδηγό τις εξελίξεις στην Porsche και στοιχεία από το κορυφαίο υβριδικό supercar της φίρμας 918 Spyder.

Πηγή: auto.in.gr 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.