Μουσείο Τυπογραφείας

“Πονοκέφαλος” για τις νίκες… οι απουσίες

Ζήτημα εν όψει των αυριανών αποστόλων προκύπτει, πάντως, με τις απουσίες. Και οι δύο αντίπαλοι και ειδικότερα ο Πλατανιάς, βρίσκονται ενώπιον του φάσματος περισσότερων απουσιών απ’ ό,τι υπολογιζόταν τουλάχιστον. Ο δε ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι σε μια καλύτερη μοίρα και θα ξεκαθαρίσει σήμερα στην ανακοίνωση της αποστολής εάν τουλάχιστον ο Λαζαρίδης θα είναι διαθέσιμος μιας και προχθές απουσίασε για δεύτερο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του.
Η βαρύτητα των απουσιών αφορά τον Πλατανιά κυρίως. Και μόνο η απουσία του Μιγκέλ, που είναι στην καλύτερη φόρμα από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, είναι από μόνη της σοβαρή, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει δηλωθεί σε αυτό και το επόμενο παιχνίδι (στα Τρίκαλα) να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών. Από κει και πέρα, τρεις παίκτες ακολούθησαν χθες θεραπεία και μένει να φανεί εάν τίθεται θέμα απουσίας τους, κάτι που αν συμβεί θα δυσχεράνει σημαντικά το έργο για την κατάκτηση της νίκης… Πρόκειται για τους Λουκίνα, Κόρτσταμ και Ρουσσάκη, τρεις πολύ σημαντικές μονάδες για τον Πλατανιά, οι οποίοι σημειώνεται ξανά ότι χθες δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά τον Κόρτσταμ, γίνεται λόγος πολύς για την αλλαγή του και κατά πόσο χρησίμευσε στο παιχνίδι του Πλατανιά, αλλάζοντας τον Ρουσσάκη που ζήτησε αναγκαστικά να περάσει εκτός. Σίγουρα, ο Ολλανδός αμυντικός δεν έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εμφανώς επηρεασμένος από το πρόβλημα με τον τραυματισμό του.
Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο θα ξεκαθαριστεί σήμερα για τους παίκτες που υπολογίζονται.
Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, εκτός του Λαζαρίδη που είναι αμφίβολος, δεδομένα τίθεται έξω και πάλι ο τραυματίας Ζιούλης, ενώ αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας ο Μουμίν, στην πρώτη του ουσιαστικά απουσία μετά τον ερχομό του στην ομάδα το Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.