Μουσείο Τυπογραφείας

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Πολιτιστικές -και όχι μόνο- εκδηλώσεις διοργανώνει η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά Των Ναρκωτικών 2018.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:

•24 Ιουνίου: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με τίτλο: «Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις… το νόημα». Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στον εξωτερικό χώρο του Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι (ώρα έναρξης 7 μ.μ., εκτιμώμενη διάρκεια 3 ώρες).
Μετά τη λήξη της δράσης θα γίνει απονομή των επάθλων και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημα του στο χώρο της έναρξης τις ώρες 10 μ.μ. – 11.30 μ.μ..

•25 Ιουνίου: Θεατρική παράσταση μελών των ομάδων Οικογένειας της Μονάδας με τίτλο «Στο παραμύθι της ζωής μου στάσου πλάι μου» στην μικρή πλατεία του Προμαχώνα San Salvatore στις 21:00. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

•26 Ιουνίου: Εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Black out Poetry: Όταν οι λέξεις φωτίζουν το σκοτάδι» στο Ναό του Αγίου Ρόκκου στην Σπλάντζια στις 19:00.
Η έκθεση αποτελείται από έργα των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και θα διαρκέσει από τις 26/6/2018 έως τις 3/7/2018. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι 10:00-12:00 και 17:00-20:00 και η είσοδος στην έκθεση θα είναι δωρεάν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.