Μουσείο Τυπογραφείας

Πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” και στον Αποκόρωνα. Το πρόγραμμα ανακοίνωσαν ο Δήμος Αποκορώνου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αποκορώνου (Κ.Ε.Δ.Α.).
Οπως σημειώνουν, «για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Αποκόρωνας γίνεται ένα μεγάλο “εργαστήρι” ανταλλαγής πολιτισμού και εμπειριών. Πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία θα μας πλημμυρίσουν, επιδιώκοντας πέρα από την ψυχαγωγία να τονίσουν τη σημασία του πολιτισμού στη ζωή μας ως αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που βιώνομε.
Δεν λησμονήσαμε και φέτος, να συνδυάσουμε το Πολιτισμό με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, προσδοκώντας να στείλουμε μηνύματα ανθρωπιάς, κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και Πολ. Συλλόγους, κάνουμε πράξη το “Ολοι Μαζί” και στο πολιτισμό». 
Μεταξύ άλλων, «το πρόγραμμα περιλαμβάνει μοναδικές βραδιές με θεατρικά δρώμενα, συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, μουσικά αφιερώματα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, παιδικές παραστάσεις , παραδοσιακά πανηγύρια και ένα πλήθος ποιοτικών, καλλιτεχνικών προτάσεων». Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των “Χανιώτικων νέων”, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.haniotika-nea.gr/olo-to-programma-ton-kalokerinon-politistikon-ekdiloseon-tou-dimou-apokoronou/

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.