Μουσείο Τυπογραφείας

Πλοίο στη γραμμή Σούδα – Πειραιάς θέλουν να βάλουν οι Μινωϊκές

Ρότα για τη γραμμή Πειραιάς-Χανιά χαράσσουν οι Μινωϊκές Γραμμές. Το αίτημα για την εκπρόθεσμη ετήσια δρομολόγηση του πλοίου Μύκονος Palace των Μινωϊκών Γραμμών στη συγκεκριμένη γραμμή αναμένεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου

Ο γγ του υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύσης Τεμπονέρας, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το συγκεκριμένο αίτημα της εταιρείας ανέφερε ότι το υπουργείο εξασφάλισε την ανάρτηση ελληνικής σημαίας στο πλοίο Μύκονος Palace (πρώην EUROPA PALACE) αντί της ιταλικής και αυξημένη σύνθεση.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, από τη πλευρά του, δήλωσε ότι με τη δρομολόγηση του νέου πλοίου σπάει το μονοπώλιο της γραμμής Πειραιάς-Χανιά.

3 Σχόλια

  • [Σαριδακη] ~ ~ ~ Απάντηση

    Στο Ρέθυμνο δεν υπάρχει ένας πατριώτης να βάλει μία Γραμμή………….

  • [ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    για να δούμε… θα σπάσει το μονοπώλιο ???

  • [Καζανοκέφαλος] ~ ~ ~ Απάντηση

    Επιτέλους να σωθούμε από τους “συντέκνους” που μας φέρονται λες και μας κάνουν χάρη που ταξιδεύουμε με την ΑΝΕΚ. Για αυτούς που ταξιδεύουν τακτικά μπορούν να διακρίνουν την διαφορά ακόμα και με το πλοίο της Blue Star (μέχρι να αλλοτριωθεί και αυτό). Είμαι Χανιώτης που ζω Αθήνα και τακτικός ταξιδιώτης, είναι λυπηρό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ελπίζω αυτή να είναι η απαρχή για την βελτίωση της συμπεριφοράς αν και δύσκολο γιατί πηγάζει από τον τρόπο πρόσληψης υμετέρων και στην συνεχεία συμπεριφορών “καπετάνιων” με τις πλάτες των προστατων των.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.