Μουσείο Τυπογραφείας

Πίστη για… δυνατό φινάλε στον Πλατανιά

Ως ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας που θα διαμορφώσει καταστάσεις εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων της ομάδας στην πορεία της στο πρωτάθλημα αξιολογείται αυτή τη στιγμή η προσεχής αποστολή στα Τρίκαλα.
Στο στρατόπεδο του Πλατανιά αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μια “ειδική” αποστολή και μπορεί οι απουσίες που υπάρχουν (Μιγκέλ, Μποσέτι και Στ. Ποζατζίδης) να διαμορφώνουν ένα κλίμα όχι θετικό, από την άλλη το γεγονός ότι ο Πλατανιάς έχει… ξεχάσει από πότε έχει να χάσει, δημιουργούν μια κατάσταση πολύ ιδιαίτερη για το ματς του Σαββάτου.
Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή, στον Πλατανιά, “πιστεύουν” στην ομάδα τους και τις δυνατότητές της και κατά δεύτερο λόγο αρχίζουν να πιστεύουν ότι το θέμα της ανόδου δεν είναι μια υπόθεση που δεν τους αφορά… Τους αφορά και μάλιστα πάρα πολύ, καθώς τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά, η ομάδα δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει και να διεκδικήσει στο φινάλε της σεζόν το καλύτερο δυνατό. Υπενθυμίζεται ότι στα μπαράζ είχε κερδηθεί και η άνοδος το 2012… Τότε, βέβαια, με ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ και όχι σε διπλό αγώνα όπως θα συμβεί τώρα, με αντίπαλο που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ και που αυτή τη στιγμή, αν τελείωνε το πρωτάθλημα, θα ήταν ο Λεβαδειακός. Γενικότερα, στον Πλατανιά, η… όρεξη έχει ανοίξει και αυτό προκύπτει από την σταθερή πορεία που έχει όλη τη χρονιά, αλλά και ειδικότερα αυτό το διάστημα όπου δείχνει να πείθει ακόμα περισσότερο. Είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα πώς θα τελειώσει αυτή η χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ, με το Βόλο να έχει κερδίσει 1 βαθμό στα 4 τελευταία παιχνίδια και τη 2η θέση να απέχει, αν μη τι άλλο, ελάχιστα, απομένοντας ακόμα 9 ολόκληρες αγωνιστικές…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.