Μουσείο Τυπογραφείας

Πυρ(αν)ασφάλεια…

Τον προηγούμενο χρόνο και αρκετά έγκαιρα, είχε πραγματοποιηθεί στην δασωμένη με πεύκα περιοχή από Αγιο Ματθαίο μέχρι την περιοχή του Μουσικού Σχολείου και LIDL Χαλέπας, μια (για πρώτη φορά) εκτεταμένη και ολοκληρωτική κοπή των ξερών χόρτων, όχι μόνο δίπλα από την άσφαλτο αλλά και κάτω από όλα τα πεύκα όπου τα κλαδιά τους είχαν ενωθεί με την υψηλή, ξερή βλάστηση, όπως και τώρα.
Εφέτος, αρκετά καθυστερημένα, η εργασία που πέρυσι κράτησε ημέρες, τέλειωσε σε ελάχιστη ώρα, τουλάχιστον στους δρόμους Ε. Τσουρουνάκη, Σ. Πανηγυράκη και τα πέριξ, αφού κόπηκαν μόνο τα εφαπτόμενα με την άσφαλτο ξερά χόρτα.
Νομίζω αυτή δεν είναι πυροπροστασία αλλά απλώς καλλωπισμός των δρόμων ή αποφυγή εργασίας από όποιον αρμόδιο.
Επίσης, είχα αναφερθεί στα “Χ.Ν.”, πριν λίγες μέρες, για το πλατώ έναντι διακλάδωσης Αγίου Ματθαίου, όπου ακόμη είναι συσσωρευμένα ξερά χόρτα και άλλα μαζί, με αρκετά κλαδιά ριγμένα στο πίσω πρανές και που μόνο με αρπάγη σχετικού μηχανήματος ανασύρονται. Ακόμη στον μικρό δρόμο που προχωρεί βόρεια από το πλατώ (κάδοι αποκομιδής μπαζών) υπάρχει κίνδυνος.
Παρακαλούμε όποιον υπεύθυνο ας επισκεφθεί τους χώρους αυτούς

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.