Μουσείο Τυπογραφείας

Ποιος φταίει για τη διακοπή πτήσεων;

P1010558Στην έλλειψη αεροπορικής σύνδεσης των Χανίων με την Κύπρο αναφέρθηκε ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας στο περιθώριο της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψε με το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (φωτ.).

Ο κ. Βάμβουκας τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι των δύο νησιών έχουν αναπτύξει στενότερες σχέσεις γεγονός που καταδεικνύει την ανάγκη να υπάρξει μόνιμη σύνδεση μεταξύ Κρήτης και Κύπρου.
«Αυτή τη σύνδεση την είχαμε μέχρι πρόσφατα και διακόπηκε τον Χειμώνα. Είναι κάτι για το οποίο εργάζομαι να αποκατασταθεί γιατί πιστεύω ότι το νησί της Κρήτης με την Κύπρο πρέπει να έχουν μια τακτική αεροπορική σύνδεση. Είναι πολλοί οι λόγοι -και εθνικοί- που αυτό πρέπει να γίνει», δήλωσε ο κ. Βάμβουκας.

Καλά όλα αυτά, αλλά τον “ξενοδόχο” -που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Fraport- τον ρωτήσατε κ. δήμαρχε; Ή μήπως λογαριάζουμε αποκαταστάσεις στο κενό;

2 σχολια

  • [Coba] ~ 10 Μαρτίου 2018 ~ 19:21 ~ Απάντηση

    Τελικά θα καταληξει το Διεθνες Αεροδρόμιο Χανιων σε ένα μικρο επαρχιακο Αεροδρόμιο σε καποιο Κυκλαδονησι?Ας απαντησει καποιος αρμοδιος στο κατοικο των Χανιων?

  • [Coba] ~ 11 Μαρτίου 2018 ~ 23:21 ~ Απάντηση

    Τα σχολια δεν δημοσιευονται τελικα?ηθελα να ρωτησω

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.