Μουσείο Τυπογραφείας

Παίζοντας στις καθυστερήσεις

eurogroup-1021-view-from-the-topΤις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των δεκαέξι προαπαιτούμενων στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής αξιολόγησης μετρούν οι Θεσμοί.
Προαπαιτούμενα που αφορούν σε σημαντικά θέματα όπως, στον “νόμο Κατσέλη”, στα “κόκκινα δάνεια”, στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Μία πρώτη κουβέντα μεταξύ κυβέρνησης – θεσμών, για το… πού βρισκόμαστε, έγινε στη διάρκεια του EuroWorking Group της περασμένης εβδομάδας. Τώρα, περιμένουμε το Eurogroup της 11ης Μαρτίου για να δούμε αν δοθεί το “πράσινο φως” για την εκταμίευση της πρώτης δόσης από την επιστροφή των κερδών των κεντρικών τραπεζών της Ευρωζώνης από τα ελληνικά ομόλογα.
Σύμφωνα με τις πηγές της Ευρωζώνης, η Ελλάδα μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει την εφαρμογή των συμφωνημένων δράσεων, ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος για την υλοποίησή τους, μέχρι τις 11 του Μάρτη. Θα προλάβουμε;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.