Μουσείο Τυπογραφείας

Πέτρες στα αυτοκίνητα!

Πέτρες πάνω σε όλα τα αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει (περίπου 7) τα ξημερώματα της Πέμπτης κάτω από τον προμαχώνα του Αγ. Δημητρίου (οδ. Eμμ. Μπαλαντίνου) άφησαν άγνωστοι!
Στα αυτοκίνητα δεν αναφέρθηκε κάποια ζημιά και εκτιμάται ότι ο άγνωστος ήθελε κατ’ αυτόν τον τρόπο να προειδοποιήσει τους οδηγούς ότι έχουν παρκάρει παράνομα. Οποιο και να είναι το κίνητρο, δεν θα συνέβαινε τίποτα από όλα αυτά αν οι αρχές είχαν φροντίσει να περιφράξουν καλά τον χώρο και να αποκαταστήσουν το συρματόπλεγμα στα σημεία που έχει πέσει!

2 Σχόλια

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Το νόημα της υπόθεσης πιστεύω ότι δεν είναι αν πρέπει ή όχι να υπάρχει περίφραξη για να μην κάνουμε τα αυτονόητα αλλά ότι κάποια στιγμή πρέπει να εμπεδώσουμε σαν λαός ότι ΔΕΝ μπορούμε να καταπατούμε τα πάντα με το ι.χ. μας, από πεζοδρόμια και πεζόδρομους μέχρι νόμους. Είναι καταφανές ότι όταν έχουμε ακρότητες έχουμε πρόβλημα. Και η πέτρα λάθος από τον απελπισμένο συμπολίτη μας, 100% αποκλεισμένο πεζοδρόμιο αλλά και το όχημα του απελπισμένου από έλλειψη πάρκινγκ οδηγού.

    • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

      Συμπλήρωμα. Όσον αφορά στην περίφραξη, τέτοια βάζουμε στα μη νοήμονα όντα, επειδή όταν δεν την έχουν λειτουργούν ενστικτωδώς καταστρέφοντας και κατατρώγοντας τα πάντα γύρω τους, π.χ. ζώα. Και ερωτώ, έτσι θέλουμε να μας συμπεριφέρονται οι άλλοι;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.