Μουσείο Τυπογραφείας

Περιπετειώδης διακομιδή βρέφους από την Σκόπελο

limenikoΣε περιπέτεια εξελίχθηκε η μεταφορά ενός βρέφους από την Σκόπελο στην Αθήνα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος «ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για περιστατικό βρέφους εννέα (09) μηνών, το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και διακομιδής από τη Σκόπελο στο Βόλο. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν κατέστη δυνατή η διακομιδή του βρέφους από το περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Στη συνέχεια και με μέριμνα του Κ.ΕΠ.Ι.Χ., επιχειρήθηκε η διακομιδή του, μέσω του Δ/Ξ “ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Π. 11168 με τη συνδρομή του Τ/Χ “ἉΓΓΕΛΟΣ” Τ.Μ. 494, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου, η οποία επίσης δεν κατέστη εφικτή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Τελικά, η διακομιδή πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Σκόπελο προς την Ελευσίνα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.