Μουσείο Τυπογραφείας

Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες της Ολυμπιακής

photo: pintererst - eddy van mosseveldeΠεριπέτεια στον αέρα για επιβάτες της Ολυμπιακής Αεροπορίας που τη νύχτα της Τετάρτης βρίσκονταν στην πτήση 3.44 από Αθήνα προς Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Αερολιμενικού ελέγχου, το αεροσκάφος που επρόκειτο να προσγειωθεί στις 10.20 το βράδυ στο αεροδόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” δεν μπορούσε λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να κάνει κύκλους στον αέρα μέχρι τις 12.45 τη νύχτα που κρίθηκε σκόπιμο να επιστρέψει στην Αθήνα.

Νωρίτερα, μια ακόμη πτήση της Ολυμπιακής δεν κατάφερε να προσγειωθεί στα Χανιά. Πρόκειται για την πτήση 3.36 από Αθήνα  που επρόκειτο να προσγειωθεί στα Χανιά στις 18.50, ωστόσο λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών αυτό δεν κατέστη δυνατό και το αεροσκάφος τελικά κατευθύνθηκε προς Ηράκλειο.

‘Ετσι η πτήση αναχώρησης 3.37 από Χανιά προς Αθήνα ακυρώθηκε. Σήμερα Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί άλλη πτήση στη θέση της για τους επιβάτες που δεν εξυπηρετήθηκαν.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης, ανάλογη ταλαιπωρία περίμενε και  170 επιβάτες της Ryanair που επέβαιναν στην πτήση Θεσσαλονίκη- Χανιά, καθώς λόγω καιρού το αεροπλάνο που επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης”, προσγειώθηκε τελικά στο Ηράκλειο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.