Μουσείο Τυπογραφείας

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά σε υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά

Χτες Δευτέρα 09-09-2019 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατάνια αποτελούμενο από τους Δημοτικούς Συμβούλους Ανθούση Δημήτριο , Κουμάκη Αλεξία , καθώς και από την Πατσουράκη Ηλέκτρα αντιπρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στους ΟΤΑ , πραγματοποίησε περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά με σκοπό τη συζήτηση με το προσωπικό και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «από την συζήτηση αναδείχτηκαν μια σειρά από προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζομένου , όπως η υποστελεχωση των υπηρεσιών και μια σειρά δυσλειτουργείες που προκύπτουν από αυτήν , η περικοπή ασφαλιστικών , μισθολογικών και εργασιακών δικαιωμάτων ενώ αναπτύχτηκε γόνιμος διάλογος όσο αφορά το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των δήμων που στο όνομα της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας ουσιαστικά οδηγεί στη λειτουργία ως Α.Ε . , οδηγεί στην ένταση της ανταποδοτικότητας και τις επιχειρηματικής λειτουργίας μετατρέποντας τους σε πρώτο επίπεδο κρατικής διοίκησης και μεταφέροντας τους μια σειρά από αρμοδιότητες χωρίς πόρους .
Απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση αναδείχθηκε από μεριά της αντιπροσωπείας μας η σημασία του συλλογικού και οργανωμένου αγώνα και τις διεκδικήσεις εργαζομένων και εκλεγμένων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, καθώς και όλων όσων δικαιούμαστε »

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.