Μουσείο Τυπογραφείας

Περιοδεία ΚΚΕ στον Δήμο Χανίων

Περιοδεία στους εργαζομένους του Δήμου Χανίων στο Δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Λουτσέτη Χαράλαμπο, μέλος του Τομεακού Γραφείου της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων με την Λαϊκή συσπείρωση, και την Ηλέκτρα Πατσουράκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «στις συζητήσεις με τους εργαζομένους αναδείχτηκε ο έντονος προβληματισμός για την επίπτωση της νέας καπιταλιστικής κρίσης που εκδηλώνεται -με καταλύτη την εμφάνιση της πανδημίας- και το αντεργατικό οπλοστάσιο που η κυβέρνηση εφαρμόζει ήδη με τις ΠΝΠ. Εκφράστηκε από τους εργαζομένους η ανησυχία για την επέκταση αυτού του αντεργατικού οπλοστασίου και μετά την πανδημία και την επίπτωσή του στο τελειωτικό χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα για μόνιμη και σταθερή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.