Μουσείο Τυπογραφείας

Περιμένοντας τις πράξεις

Δώδεκα προτεραιότητες, συγκεκριμένοι άξονες, αυστηρά χρονοδιαγράμματα, σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν το συντομότερο δυνατό οι στόχοι της νέας κυβέρνησης. Το στίγμα το οποίο έδωσε κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σαφές.
Σε πρώτο… πλάνο η οικονομία, η καθημερινότητα των πολιτών, η ανάπτυξη, με όραμα, όπως ο ίδιος είπε, την ευημερία και την προκοπή.
Με βάση αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, σαφώς και θα είναι στην κρίση του λαού καθημερινά, καθώς, η κοινωνία μας θα θέλει να δει στην πράξη όλα εκείνα που καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο εξαγγέλλονταν από τα στελέχη της Ν.Δ. και γι’ αυτό άλλωστε το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πέτυχε και την αυτοδυναμία.
«Μια ισχυρή Ελλάδα» είναι ο στόχος της νέας κυβέρνησης. Με «κοινωνική συνοχή» και «αναγέννηση της μεσαίας τάξης» μεταξύ των άλλων.
Οι οδηγίες προς τους υπουργούς δόθηκαν και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε αναλυτικά στις 20 Ιουλίου.
Δεν μένει παρά να δούμε και όλα τούτα στην πράξη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.