Μουσείο Τυπογραφείας

Περιμένει την απόφαση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

54-2Την επόμενη εβδομάδα όπως όλα δείχνουν αναμένεται να γνωστοποιηθεί η απόφαση από το Πειθαρχικό της ΕΠΟ για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό μετά την προχθεσινή του απολογία. Οπως αναμενόταν, στην αίθουσα του αθλητικού δικαστηρίου βρέθηκε ο Αντώνης Ροκάκης μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για τις αναφορές που έγιναν για την διαιτησία του Διαμαντόπουλου μετά το ακυρωθέν τέρμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Μεταξύ άλλων, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που παρέστη και με το νομικό του εκπρόσωπο (και Β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ), Αρη Λυχναρά, τόνισε στο δικαστήριο ότι δεν είχε σκοπό την “στοχοποίηση” του διαιτητή, ενώ κάλεσε ουσιαστικά τους δικαστές να δείξουν επιείκεια στην απόφαση που πρόκειται να λάβουν, καθώς, ουσιαστικά, η χανιώτικη ομάδα απειλείται από ένα εξοντωτικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 50.000 ευρώ!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.