Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Παιχνίδι “κλειδί” στα Τρίκαλα

1Παιχνίδι – κλειδί για την διεκδίκηση μιας θέσης όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία αποτελεί η αυριανή αποστολή για τον Πλατανιά στα Τρίκαλα.
Ουσιαστικά, με 3+1 παιχνίδια να ακολουθούν σε Χανιά και Ηράκλειο, το ενδεχόμενο θετικού και ειδικότερα νικηφόρου αποτελέσματος κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ μαχητικός, κάνοντας την απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί ει δυνατόν μέσα στη δεκάδα, θα ισοδυναμεί με μια μεγάλη επιτυχία, αφού θα δώσει την ευκαιρία στον Πλατανιά να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην διεκδίκηση της δεύτερης τουλάχιστον θέσης, διότι η απόσταση των εννέα βαθμών από την κορυφή αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δείχνει μεγάλη.
Ουσιαστικά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, αυτό το παιχνίδι είναι που θα μπορούσε να καθορίσει το στόχο του Πλατανιά, στις 8 αγωνιστικές που θ’ ακολουθήσουν μέχρι το τέλος… Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία που διακατέχει όλους στην ομάδα, γνωρίζοντας παίκτες και γενικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα τη σημασία που παρουσιάζει η αποστολή στα Τρίκαλα.
Από και πέρα, το θέμα είναι πώς ο Πλατανιάς θ’ αντιδράσει και θ’ αντεπεξέλθει στις απουσίες που υπάρχουν, διότι εκτός των τιμωρημένων Μιγκέλ, Μποσέτι και Ποζατζίδη -τρεις μονάδες υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στην ενδεκάδα αύριο- στα Χανιά καθηλώθηκε και ο Κόρτσταμ, αφού δεν κατάφερε να ταξιδέψει με την αποστολή λόγω τραυματισμού. Αυτό είναι το ζήτημα για τον Πλατανιά, κυρίως, το πόσο θα “μετρήσουν” όλες αυτές οι απουσίες, σε ένα ρόστερ ούτως ή άλλως που δεν έχει τις πολλές επιλογές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.