Μουσείο Τυπογραφείας

Παζάρια αλληλεγγύης στο πνεύμα των εορτών

21

Μήνυμα αλληλεγγύης στέλνει το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικής Ενταξης ΑμεΑ του παραρτήματος Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων) που εγκαινιάστηκε χθες θα είναι ανοικτό μέχρι και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.
Η προϊσταμένη του Τμήματος, Ευτυχία Σπυριδάκη, δήλωσε ότι «τα παιδιά μας, έχουν φτιάξει ακόμα περισσότερες δημιουργίες και έτσι το παζάρι φέτος είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εκθέματα. Σε όλο τον πλανήτη προωθείται η κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και η κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία και εδώ στα Χανιά προσπαθούμε και  κάνουμε  ό,τι καλύτερο για όλα τα παιδιά».
Η ίδια επεσήμανε ότι χθες, πρώτη μερά λειτουργίας, επισκέφτηκαν το παζάρι «αρκετοί ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας» και ότι οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1.30 μ.μ. και από τις 4 έως τις 8.30 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

“ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ”
Στο μεταξύ, η Εθελοντική Ομάδα στήριξης «ΣυνΆνθρωπος», με έδρα και δράση στα Χανιά μας, για πρώτη φορά, φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους της, να επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει στην πλατεία 1866 από 17 έως 24/12.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.