Μουσείο Τυπογραφείας

Πατέρας και γιος σκότωσαν αρκούδα με τα αρκουδάκια της στην Αλάσκα

bear-422682_1280Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αλάσκα αλλά και τις υπόλοιπες πολιτείες των ΗΠΑ το βίντεο ενός πατέρα κυνηγού με τον γιο του να σκοτώνουν μαμά αρκούδα και δύο αρκουδάκια.

Ο Άντριου Ρένερ, 41 ετών, και ο 18χρονος γιος του Όουεν σκότωσαν τα ζώα αφότου πλησίασαν με σκι μη κατοικημένη περιοχή στο νησί Έσθερ στην Αλάσκα τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με το Cnn Greece, οι δύο άντρες δεν γνώριζαν ότι ο πληθυσμός των ζώων που βρίσκονταν στην περιοχή βιντεοσκοπείτο από την αμερικανική υπηρεσία Αλιείας και Κυνηγιού στα πλαίσια έρευνας.

Πατέρας και γιος καταδικάστηκαν για το περιστατικό, αφού είχαν πρώτα παραδεχτεί την ενοχή τους.

Ο 18χρονος καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκιση με αναστολή για τη συμμετοχή του στο περιστατικό ενώ ο πατέρας του σε τρεις μήνες φυλάκιση.

Και οι δύο άνδρες θα πρέπει να καταβάλουν και χρηματικό πρόστιμο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος σκότωσε την μητέρα αρκούδα ενώ στη συνέχεια ο πατέρας του πυροβόλησε τα εμφανώς τρομαγμένα μικρά της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.