Μουσείο Τυπογραφείας

Πασχαλινά παζάρια

02cΠασχαλινό παζάρι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Χανίων (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) πραγματοποιείται μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 27/4  στην Πλατεία 1866 στα Νέα Καταστήματα σε ώρες καταστημάτων.

ΕΛΕΠΑΠ
Πασχαλινό Παζάρι: “Δώρα Αγάπης, Βήματα Ζωής» για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ξεκινά σήμερα Σάββατο και θα διαρκέσει έως το Μ. Σάββατο 27/4 στο κέντρο της πόλης στην οδό Κριάρη 4 στη πλ. Κοτζάμπαση. Θα τηρηθεί το εορταστικό ωράριο.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑμεΑ
Πασχαλινό παζάρι αγάπης οργανώνει το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Φυσικής Αποκατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων του Κ.Κ.Π.Π.Κ. από την Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου στον Πολυχώρο του Τμήματος (Τέρμα Εμμανουήλ Πιμπλή – Άγιος Ιωάννης). Ώρες λειτουργίας από 9 π.μ έως 1.30 μ.μ. και 5 μ.μ έως 8.30 μ.μ.

ΣΤΑ ΚΑΜΙΣΙΑΝΑ
Πασχαλινό Bazaar διοργανώνει ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολυμπαρίου αύριο Κυριακή από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού στα Καμισιανά Κολυμπαρίου.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Ανουσάκειο Ίδρυμα.

ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
Το “Χαμόγελο του Παιδιού” και φέτος το Πάσχα, «προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα Πασχαλινά Βazaar που διοργανώνει».  Στα Χανιά το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία 1866 από τις 22/04 έως και τις 27/04 ,ώρες καταστημάτων.

ΟΙ “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”
Στο μεταξύ, οι Γιατροί του Κόσμου απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να επιλέξει το κερί της Ανάστασης «από τους Γιατρούς του Κόσμου βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν τη λαμπάδα στο πολυιατρείο στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 59, απέναντι από το Εργατικό Κέντρο, κάθε απόγευμα 6-9 από Τρίτη ως Παρασκευή και κάθε Δευτέρα 9 π.μ. – 1 μ.μ. καθώς και στο  παζάρι  αλληλεγγύης στην Αλμυρίδα στις 14 Απριλίου από 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι..

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.