Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την οδό Μαλινδρέτου

Την τοποθέτηση διπλών τοίχων συγκράτησης των πρανών προβλέπει η μελέτη για την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων στην οδό Μαλινδρέτου στο Σταλό.

  • Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της μελέτης
  • Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της μελέτης
  • Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της μελέτης

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου μετά τη δημοπράτηση του είναι 3 μήνες και το ποσό της δημοπράτησης 850.000 ευρώ.
Αυτό δήλωσε, κατά την διάρκεια παρουσίασης της σχετικής μελέτης στο Δημαρχείο Χανίων, ο μελετητής του έργου κ. Τονιόλος.
Από τη μεριά των κατοίκων, η εκπρόσωπος τους κα Κρανιωτάκη, ευχαρίστησε το πρώην Δημοτικό Συμβούλιο και την προηγούμενη δημοτική αρχή που ενέκρινε τη μελέτη και εξέφρασε την ελπίδα το έργο να χρηματοδοτηθεί άμεσα.
Η αναζήτηση πόρων από την Περιφέρεια Κρήτης για το έργο είναι στόχος της δημοτικής αρχής δήλωσε ο δήμαρχος Π. Σημανδηρακης.

Το πρανές είναι σε οριακή κατάσταση τόνισε η μελετήτρια κα. Κλέλια Χατζηαντωνίου συμπληρώνοντας πως δεν θέλει να σκεφτεί τι πρόκειται να γίνει σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Η ίδια υπογράμμισε πως ορισμένες κατασκευές στην περιοχή (σπίτια και μια πισίνα) είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Ενώ οι κάτοικοι εξέφρασαν τις ενστάσεις  ότι θα έπρεπε η μελέτη να περιλαμβάνει και αλλά τμήματα της περιοχής που επίσης παρουσιάζουν κατολισθητικά φαινόμενα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.