Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάζονται στοιχεία που σχετίζονται με τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Κρήτη

ydrogonanthrakesΓεωλογικά στοιχεία που σχετίζονται με τις έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κρήτη θα παρουσιάσουν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλοςτης Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) Γιάννης Μπασιάς, καθώς και οι γεωλόγοι-γεωφυσικοί Βάσω Κοσμίδου, Γιώργος Μακροδήμητρας και Κωστής Οικονομόπουλος στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Αμερικάνικη Πετρελαιογεωλογική Ένωση (American Association of Petroleum Geologists, AAPG/ICE), στη Γρανάδα της Ισπανίας, στις και 16 Μαρτίου.
Το Συνέδριο, με θέμα «Alpine Folded Belts and Extensional Basins (Αλπικές λεκάνες πτυχώσεως και εφελκυσμού)», στοχεύει στη διεύρυνση της γνώσης και την εκ νέου εκτίμηση του δυναμικού υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή. Τα στοιχεία για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν σε εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας και της βιομηχανίας, σε συνέχεια και των πρόσφατων διεθνών διαγωνισμών για την παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης και σε θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα.
Συνοπτική παρουσίαση των μελετών θα πραγματοποιηθεί και στο 3ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο για τη ΝΑ. Μεσόγειο, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.