Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάζεται απόψε το νέο βιβλίο του Κ. Αρκουδέα στα Χανιά

17498808_1447482345302246_8276218620136351460_nΤο νέο βιβλίο του Κώστα Αρκουδέα ”ΤΑ ΚΑΤΑ ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΑΘΗ” παρουσιάζεται απόψε στις 8 το βράδυ στο Studio OXO NOU (Αγίας Κυριακής 29), στα Χανιά.

«Τα κατά Αιγαίον πάθη» είναι ένας παραλληλισμός της ίδιας μας της ζωής, που ξεκινά πολύχρωμα στα χρόνια της παιδικής ηλικίας για να καταλήξει στο ημίφως των γηρατειών και στο θάνατο. Το μυθιστόρημα ξεκινά με το φως που λούζει τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά και σταδιακά σκοτεινιάζει για να οδηγηθεί στο μαύρο φόντο της ερωτικής κόλασης”.

Την βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνουν οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το φιλολογικό φροντιστήριο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και το βιβλιοπωλείο KOUKOUBOOK. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η Μαρία Τσισμενάκη και θα προλογίσει η φιλόλογος Ρούλα Βουράκη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η φιλόλογος και ηθοποιός Μυρτώ Δρακάκη.

Η ομάδα DRAMA GANG θα αποδώσει θεατρικά αποσπάσματα του βιβλίου και μέλη της VAMOS ENSEMBLE θα πλαισιώσουν μουσικά τη βραδιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.