Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάσεις βιβλίων στα Χανιά

Παρουσίαση του συλλογικού τόμου “Ο Νίκος Καζαντζάκης και η πολιτική” θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Ο Χρυσόστομος”.
Στην εκδήλωση θα είναι παρών ο πρόεδρος της ΔΕΦΝΚ Γιώργος Στασινάκης.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι συδιοργανωτές της εκδήλωσης

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γιάννης Φίλης, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Σήφης Μιχελογιάννης, πρώην βουλευτής, μέλος της συντονιστικής επιτροπής και αντιπρόεδρος του ελληνικού τμήματος της ΔΕΦΝΚ, Ρούλα Βουράκη, φιλόλογος, υπεύθυνη του τοπικού τμήματος της ΔΕΦΝΚ Χανίων.
Συντονιστής θα είναι ο Βαγγέλης Κακατσάκης, δάσκαλος, λογοτέχνης.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Φιλολογικός Σύλλογος “Ο Χρυσόστομος” και οι εκδόσεις Καστανιώτη, σε συνεργασία με τη Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ). Με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Πετράκη.

“ΤΑ ΑΣΚΛΗΠιΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
Παρουσίαση του βιβλίου του γιατρού Ευτύχη Λαμπουσάκη: “Τα Ασκληπεία της Κρήτης” θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η γιατρός Πηνελόπη Ντουντουλάκη και ο φιλόλογος Γεώργιος Λουπάσης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δικηγόρος Ρόζα Μοτάκη – Κονταδάκη.

“Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΜΑΤΑ”
Παρουσίαση του βιβλίου της ψυχολόγου Αννέτας Μαρκογιαννάκη: “Η κουκουβάγια η τετραγωνομάτα” οργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, το βιβλιοπωλείο Επιλογές και οι εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 11.30 στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων.
Θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήρι για τα παιδιά  και συζήτηση με τους γονείς με θέμα:
«Ισορροπημένη χρήση της τεχνολογίας και του internet στην παιδική και εφηβική ηλικία».
Αφήγηση παραμυθιού από την θεατρολόγο Ρούλα Τατσοπούλου.
Είσοδος ελεύθερη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.