Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάσεις βιβλίων σήμερα στα Χανιά

Παρουσίαση του βιβλίου: “Τεκμήρια Ιστορίας” του αρχιτέκτονα μηχανικού – ιστορικού ερευνητή, Μιχάλη Κατσανεβάκη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. στον Ιστιοπλοικό Ομιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο). Θα μιλήσουν ο π. Βουλευτής Χανίων, Σήφης Μιχελογιάννης και η εκπαιδευτικός Μαρία Π. Μαράκη.
Η παρουσίαση γίνεται από τη ραδιοφωνική εκπομπή του “Κρητικοράματος” (93,8 fm) “Κρήτη Πατρίδα μου” και σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων.
Επιμέλεια παρουσίασης: Τριανταφυλλιά Μαζανάκη οικονομολόγος – μουσικός, Παναγιώτης Βουρδουμπάς ραδιοφωνικός παραγωγός, επιμέλεια ριζίτικου τραγουδιού: παραδοσιακός σύλλογος “ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ”.
•Το βιβλίο “Ευαγγελικά ακτινοβολήματα” του π. Γεωργίου Ι. Σεργάκη θα παρουσιαστεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.
Την παρουσίαση θα κάνει ο Πρωτοσύγγελος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ Δαμασκηνός και ο Ιωάννης Λίλης, Επίκουρος Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης. Εκκλησιαστικούς ύμνους θα αποδώσει ο Κωνσταντίνος Στεφανάκης, Αρχων Υμνωδός της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γρηγόρη.
•Παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλαου Κεφαλογιάννη με τίτλο: «Οδύσσεια μιας “γλυκιάς” ζωής. Αλφαβητάρι Σακχαρώδους Διαβήτη. 428+1 ερωτήσεις» θα γίνει σήμερα στις 7 μ.μ. στην Τράπεζα Χανίων.
Την εκδήλωση οργανώνουν το Διαβητολογικό Ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και ο Σύλλογος Διαβητικών Κρήτης. Ομιλητές: Καλογεράκη Λουκία, Γκόγκου Αργυρώ, Σγουρού Μαρία. Υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.