Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάσεις βιβλίων

Σε μορφή θεατρικού δρώμενου θα παρουσιαστεί το βιβλίο για παιδιά της μουσικοπαιδαγωγού, καθηγήτριας φωνητικής και συγγραφέως Μάρως Θεοδωράκη: «Γιαγιά, σ’αγαπώ» αύριο στις 10 π.μ. στη Μεγάλη Αίθουσα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι.
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κολυμπαρίου, το Νηπιαγωγείο Σπηλιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων τους, το βιβλιοπωλείο «Αναζήτηση» κι οι εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και το Δήμο Πλατανιά.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή θεατρικού δρώμενου, του οποίου τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Θεώνη Κουτσουνάκη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Μάρω Θεοδωράκη θα συνοδεύσει στο πιάνο τους ηθοποιούς με μουσική, που η ίδια έχει δημιουργήσει, ενώ την ίδια θα συνοδεύσει με τη λύρα του ο Σταύρος Ψαρουδάκης.
Η παράσταση είναι διαδραστική. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Έφη Τζινευράκη, Αγγελική Βαλερά και Αχιλλέας Βαλεράς.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η ψυχολόγος Ελίνα Πετράκη. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
2 vivlio mono liga xlmΠαρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Ευθυμίου (ιστορικός) και του Μάκη Προβατά (δημοσιογράφος): “Μόνο λίγα χιλιόμετρα. Ιστορίες για την Ιστορία”, διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και οι εκδόσεις Πατάκη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων αύριον Παρασκευή στις 8 μ.μ..
Το βιβλίο θα παρουσιάσει η οικονομολόγος Μαρία Φουντεδάκη.
Θα μιλήσουν επίσης οι συντελεστές του βιβλίου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Συντονισμός εκδήλωσης: Εμμυ Παπαβασιλείου.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΓ. ΜΟΥΝΤΑΚΗ
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Καπετάν Τσουγκράνας και οι πειρατές του ωκεανού” της Αργυρώς Μουντάκη οργανώνουν οι  εκδόσεις Μίνωας και ο IANOS
το Σάββατο στις 11 π.μ. στον χώρο του παιδικού Ιανού (Σταδίου 24, τηλ.: 2103217917).
Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν οι bloggers Μαρία Γιαννούκου (Shabby Mommy), Ζήνα Ζαχαράκη (Ευ Ζην Creations), και Μαρία Λιόντου (Mommy Jammi).

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.