Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάσεις βιβλίων

Σε μορφή θεατρικού δρώμενου θα παρουσιαστεί το βιβλίο για παιδιά της μουσικοπαιδαγωγού, καθηγήτριας φωνητικής και συγγραφέως Μάρως Θεοδωράκη: «Γιαγιά, σ’αγαπώ» την Παρασκευή 20 Απριλίου  στις 10 π.μ. στη Μεγάλη Αίθουσα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι.
Την εκδήλωση διοργανώνουν το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κολυμπαρίου, το Νηπιαγωγείο Σπηλιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων τους, το βιβλιοπωλείο «Αναζήτηση» κι οι εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και το Δήμο Πλατανιά.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή θεατρικού δρώμενου, του οποίου τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Θεώνη Κουτσουνάκη.  Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Μάρω Θεοδωράκη θα συνοδεύσει στο πιάνο τους ηθοποιούς με μουσική, που η ίδια έχει δημιουργήσει, ενώ την ίδια θα συνοδεύσει με τη λύρα του ο Σταύρος Ψαρουδάκης. Η παράσταση είναι διαδραστική, δίδοντας έτσι στους μικρούς θεατές τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκειά της. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Έφη Τζινευράκη, Αγγελική Βαλερά και Αχιλλέας Βαλεράς. Για το βιβλίο θα μιλήσει η ψυχολόγος Ελίνα Πετράκη.
Είσοδος ελεύθερη.

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΚΥΔΩΝΙΑ”
Παρουσίαση του βιβλίου της Λίλας Τρουλινού, «Αουρέλια. Η πρώτη μνήμη», που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017 από τις εκδόσεις Περισπωμένη θα γίνει αύριο και ώρα 8 μ.μ., στο Θέατρο Κυδωνία, επί της οδού Υψηλαντών 12 στα Χανιά.

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Ευθυμίου (ιστορικός) και του Μάκη Προβατά (δημοσιογράφος): “Μόνο λίγα χιλιόμετρα. Ιστορίες για την Ιστορία”, διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και οι εκδόσεις Πατάκη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 8 μ.μ..
Το βιβλίο θα παρουσιάσει η οικονομολόγος Μαρία Φουντεδάκη. Θα μιλήσουν επίσης οι συντελεστές του βιβλίου και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Μετά το διάλειμμα, η βραδιά θα κλείσει με την προβολή 20λεπτου βίντεο.
Συντονισμός εκδήλωσης: Εμμυ Παπαβασιλείου, πολιτικός μηχανικός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.