Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσιάσεις βιβλίων

Παρουσίαση του βιβλίου του Δρα γεωπόνου – συγγραφέα Γιάννη Θ. Πολυράκη: “Ζητείται Ανθρωπος” θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Την εκδήλωση οργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η “Λογοτεχνική Παρέα Χανίων”.
Την παρουσίαση του βιβλίου (και τον συντονισμό της εκδήλωσης) θα κάνει η τέως διευθύντρια της ΕΡΑ Χανίων Αννα Μακράκη – Καρέλα.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν τα μέλη της “Λογοτεχνικής Παρέας Χανίων”, Μαρία Βογιατζάκη – Ντούζα (φιλόλογος – ποιήτρια), Ηλέκτρα Πολυράκη (νομικός – λογοτέχνης).

“ΑΓΗΤΡΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ”
Παρουσίαση της βραβευμένης ποιητικής συλλογής: “Αγήτρα της σκιάς” της Αντωνίας Μποτονάκη, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Την παρουσίαση οργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Ιωλκός” και το βιβλιοπωλείο: “Το βιβλίο”.
Για το έργο της ποιήτριας θα μιλήσουν οι ποιητές: Λεωνίδας Κακάρογλου και Νεκταρία Μενδρινού. Αποσπάσματα από το βιβλίο της θα διαβάσει η ποιήτρια. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά με το βιολοντσέλο της η Δέσποινα Βαϊγκούση.

“ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ”
Παρουσίαση του βιβλίου “ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ” (αυτοβιογραφικού χαρακτήρα πεζογραφία) του αλησμόνητου Χανιώτη συγγραφέα Χαράλαμπου Σκριβιλιωτάκη, οργανώνουν ο Σύνδεσμος για τη Διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη και οι εκδόσεις “Πυξίδα” την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τους:
Καίτη Αλέξη, Μαρίνα Γιακουμάκη, Πηνελόπη Ντουντουλάκη, Βασίλη Χαρωνίτη.
Τραγούδια θα αποδώσουν μέλη της Χορωδίας του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων με συνοδεία κιθάρας από τον Ανδρέα Σταυρακάκη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.