Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίαση βιβλίου Ειρηναίου Γαλανάκη

31aΤο βιβλίο-ντοκουμέντο του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη “Επανάσταση των Συνειδήσεων”, θα παρουσιαστεί σήμερα στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο στην Κίσσαμο στις 7 το απόγευμα.
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου. Χαιρετισμούς από την πρόεδρο του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου,  Ελένη Γεωργακάκη, τον υπεύθυνο των εκδόσεων Ραδάμανθυς, Χρήστο Τσαντή καθώς και από εκπρόσωπο της Οικογένειας Γαλανάκη. Ωδή στον Ειρηναίο Γαλανάκη από την ποιήτρια – φιλόλογο, Ανδρομάχη Χουρδάκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και υπεύθυνος Κρήτης, Σήφης Μιχελογιάννης. Συντονίζει ο δάσκαλος–λογοτέχνης Βαγγέλης Κακατσάκης.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς και περιέχει σπάνια ντοκουμέντα του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Την εκδήλωση διοργανώνουν η  Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, το εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο «Εσπερία» και οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς.

ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ
Στο μεταξύ, παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Μαρίας Παπαδάκη: “Ευλογημένο ψέμα” θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 8 μ.μ. στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο). Την εκδήλωση οργανώνουν η Ενωση Πνευματικών Δημιουργών Ν. Χανίων, ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων και οι Εκδόσεις Ωκεανός.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.