Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Παρουσίαση του συγγραφέα Γιώργου Πράτανου

7d9489ff6df9cfb81d898898871dfd01.pngΤον συγγραφέα Γιώργο Πράτανο με αφορμή το νέο του μυθιστόρημα: “Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός” παρουσιάζουν το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Φιλολογικός Σύλλογος: “Ο Χρυσόστομος” και οι εκδόσεις Διόπτρα, το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου: “Ο Χρυσόστομος” στην οδό Χάληδων 83.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκ μέρους των εκδόσεων Καζαντζάκη η Νίκη Σταύρου και εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής Χανίων της ΔΕΦΝΚ η φιλόλογος (MSc, ΜΑ), φροντιστής Μ.Ε. Ρούλα Βουράκη.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η φιλόλογος και ηθοποιός Μυρτώ Δρακάκη. Παρέμβαση και συντονισμό θα κάνει ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού  Τμήματος και Υπεύθυνος Τομέα Κρήτης της ΔΕΦΝΚ, Σήφης Μιχελογιάννης. Μουσική Επένδυση της βραδιάς α πό μέλη του Vamos Ensemble. Με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Πετράκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.