Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίαση των 3 καλύτερων video clips για την προβολή του Audi A6

w12-142032w12-133543NEO-AUDI-A6Το νέο Audi A6 καταφέρνει να συγκεντρώνει τα βλέμματα των επισκεπτών στη Γενεύη, καθώς κάνει προσιτή την τεχνολογία του Α8, της μεγάλης «ναυαρχίδας» και κορυφαίου τεχνολογικά σεντάν της, σε πιο ευρύ κοινό.

Για ένα τόσο ιδιαίτερο μοντέλο, η Audi θέλησε να πρωτοτυπήσει, παρουσιάζοντάς το μέσα από καμπάνια στα Social Media και προσκαλώντας κινηματογραφιστές-σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν σύντομης διάρκειας video clips.

Αρχικά, οι σκηνοθέτες υπέβαλαν το σενάριο της ιδέας τους στην κριτική επιτροπή. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αλλά τελικά επελέγησαν οι έξι επικρατέστερες και πριν από περίπου δύο μήνες οι δημιουργοί προσκλήθηκαν στο Ίνγκολσταντ, σε μία αποκλειστική αποκάλυψη του Α6 ειδικά γι’ αυτούς, ως πηγή έμπνευσης. Παράλληλα διατέθηκε το ποσό των 15.000 ευρώ για την υλοποίηση των video clips.

Τα τρία video clips παρουσιάστηκαν επίσημα στη Media Day στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και χρησιμοποιήθηκαν για την αποκάλυψη-παρουσίαση του νέου Α6 σε δημοσιογράφους και κοινό, με το stand της Audi να έχει μεταμορφωθεί κατά το ήμισυ σε μία πολυτελή αίθουσα κινηματογράφου. Το πρώτο βραβείο κέρδισε ο Andrei Goaga από το Βουκουρέστι, με το video clip του με τίτλο «Comfort is more than a mix» (σε ελεύθερη απόδοση «Η άνεση είναι κάτι περισσότερο από μία απλή μίξη στοιχείων»). Τα άλλα δύο video clips της τελικής τριάδας είχαν τίτλο «Mr. Comfort» («Ο κ. Άνετος») και «Everything?s changing» («Το καθετί αλλάζει») τα οποία διαπραγματεύτηκαν την άνεση και την τεχνολογική αλλαγή που φέρνει το Α6, αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.