Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίαση εντυπωσιακών πειραμάτων από μαθητές στα Χανιά (φωτ.)

Παρουσία πλήθους κόσμου, στον χώρο του ΓΕ.Λ Ακρωτηρίου μαθητές όλων των βαθμίδων παρουσίασαν εργ. δραστηριότητες και κατασκευές που υλοποίησαν με την βοήθεια των υπεύθυνων εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του διήμερου εορτασμού των Φυσικών Επιστημών στα Χανιά.
Φέτος έχει την “τιμητική” της η STEM διδασκαλία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο του ΓΕΛ Ακρωτηρίου, γονείς είχαν την ευκαιρία να εγγραφούν στην δικτυακή πλατφόρμα του προγράμματος CreateSkills.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων όπου από τις 7 έως τις 9 θα πραγματοποιηθεί μια ιστορική περιήγηση σε διαδρομές του Ηλεκτρισμού/Ηλεκτρομαγνητισμού, με όχημα μουσειακές εργαστηριακές διατάξεις και συσκευές (Ν.Αναστασάκης-Φυσικός, Π.Αμπελάς-Φιλόλογος) και στην συνέχεια ο καθηγητής Ευτ. Μπιτσάκης θα συζητήσει με αντικείμενο τις Φυσικές Επιστήμες και θέμα, “Θεωρία και Πράξη” .

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.